AURO DOMUS

Hit među turistima: Zlatne kartice Auro domusa najtraženiji su turistički suveniri

11.08.2015 u 09:44

Bionic
Reading

Zlatne kartice Auro domusa s motivima hrvatskih turističkih središta glavni su hit među suvenirima ove sezone. Nova ponuda na tržištu oduševila je turiste, ali i brojne Hrvate koji su u 160 poslovnica i mjenjačnica tvrtke Auro domus otkrili atraktivne proizvode koji – uz prepoznatljive turističke simbole poput pulske Arene, opatijske djevojke s galebom ili dubrovačke panorame – nose i pločice čistog zlata mase 0,5 grama.

Uz Opatiju, Dubrovnik i Pulu, zanimljivi suveniri nose i motive Rovinja, Šibenika, Splita, Zadra i Zagreba, a mogu se kupiti diljem Hrvatske, u poslovnicama Auro domusa koje su otvorene gotovo u svim hrvatskim gradovima.

Zlatne kartice su novi segment ponude Auro domusa koji je vrlo brzo prepoznat na tržištu. Uveli smo ih početkom godine kao idealne darove za krštenja, vjenčanja, rođenja djece i druge obiteljske prigode, a sada smo osmislili i posebnu liniju kreiranu s idejom da bude turistički suvenir s odmora u Hrvatskoj, ali suvenir koji će zadržati svoju vrijednost i još ju s godinama i povećavati, budući da u sebi sadrži čisto zlato koje se uvijek može zamijeniti za novac, objasnila je voditeljica prodaje Auro domusa Ivana Omrčen.

Povodom velikih nacionalnih blagdana koji se obilježavaju ovog tjedna, Auro domus kreirao je i posebnu karticu s hrvatskom zastavom, tiskanu u ograničenoj nakladi, a u ponudi su i brojni drugi motivi poput Disneyjevih likova, vjerskih simbola, prigodnih poruka...

Popularnosti naših kartica pridonijela je i njihova cijena, budući da se u našim poslovnicama i mjenjačnicama mogu kupiti po cijeni već od 200 kuna. Uz zlatne kartice, novost u našoj ponudi je dizajnerski nakit po vrlo atraktivnim cijenama, pa se tako atraktivne naušnice, lančići i privjesci mogu kod nas kupiti po cijenama već od 220 kuna, kazala je Omrčen.

Uz nakit i zlatne kartice, Auro domus nudi i široku paletu proizvoda od investicijskog zlata, nastalu u suradnji s najvećim svjetskim kovnicama, a cjelokupna ponuda dukata, zlatnika, zlatnih pločica i poluga, kao i njihove cijene, može se pronaći na stranicama zlatna-stednja.hr.

Zlato je sve traženije u Hrvatskoj, i kao dar, i kao oblik štednje i ulaganja, a budući da se radi o relativno novom obliku ponude, za sve upite, informacije i savjete otvorili smo besplatni broj telefona 0800 510 510, zaključila je Omrčen.