IMAO POSLA I S POLICIJOM

Grdović u tri ujutro galamio u dvorištu pa završio na psihijatriji

06.12.2013 u 11:03

Bionic
Reading

Zadarski pjevač Mladen Grdović ponovno je zbog svog ponašanja imao posla s policijom, a prema neslužbenim informacijama nakon obrade zatražio je hospitalizaciju u zadarskoj Općoj bolnici na čijem se Odjelu psihijatrije već liječio od ovisnosti o alkoholu

Nažalost i ovoga puta alkohol je bio okidač. Vidno pijani pjevač je jutros oko 3 sata, galamio i vikao u dvorištu obiteljske kuće u zadarskom predjelu Arbanasi. Policija je protiv njega podnijela optužni prijedlog za narušavanja javnog reda i mira.

Grdović probleme zbog 'čašice više' ima već desetak godina. Tako je krajem 2004. godine pod utjecajem alkohola upravljao skupocjenim Ferrarijem i slupao ga. U krvi je imao preko tri promila alkohola. Tri godine kasnije imao je nesreću u Mercedesu CL 500. Ponovno je prošao 'lišo', a u krvi je imao 2,7 promila alkohola. U prometnoj nesreći u travnju ove godine Grdović i supruga Brankica su zadobili lakše tjelesne ozljede. Grdoviću su zada izmjerena dva promila alkohola u krvi.

Supruga Brankica i brat Paolo prijavljivali su ga i zbog obiteljskog nasilja, posljednji put u svibnju ove godine. Iako je nekoliko puta javno obećao kako nikada više neće konzumirati alkohol, Grdović se zbog kapljice još jednom našao u problemima.