10. OBLJETNICA

Grand Theft Auto III dolazi na iOS i Android uređaje!

07.12.2011 u 10:00

Bionic
Reading

Deset godina nakon izlaska igre, GTA III pojavit će se i na iOS te Android uređajima

Grand Theft Auto III na tržištu se pojavio davne 2001. godine, a svi koji su mjesecima pratili vijesti i screenshotove u Hackeru ili nekoj drugoj domaćoj tiskovini posvećenoj gamingu sjećaju se da je igra začela pravu malu gaming revoluciju. Nikada dotada igraču nije ponuđen tako velik i otvoren svijet i sloboda da radi što god želi. Sve ostalo je, kako kažu – povijest. Ne treba ni spominjati da je GTA III promijenio gaming ni koliko je naslova nastalo po njegovim izravnim utjecajem.

 

I dok iščekujemo novosti o najavljenom Grand Theft Autu V, Rockstar je iznenadio objavom da će se GTA III pojaviti na određenim iOS i Android uređajima kako bi se obilježilo desetak godina od izlaska originala.

 

Apple iOS uređaji: iPad 1 & 2, iPhone 4 & 4S, iPod touch 4th Generation

 

Android mobiteli: HTC Rezound, LG Optimus 2x, Motorola Atrix 4G, Motorola Droid X2, Motorola Photon 4G, Samsung Galaxy R, T-Mobile G2x

 

Android tableti: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Dell Streak 7, LG Optimus Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 and 10.1, Sony Tablet S, Toshiba Thrive

 

'Grand Theft Auto 3: 10th Anniversary Edition' na tržištu će se pojaviti već sljedećeg četvrtka, 15. prosinca, i to po simboličnoj cijeni od 4,99 dolara.