vatrena navijačica

Grabar Kitarović: Osjećam se uzbuđeno i ne znam kako ću izdržati do nedjelje

13.07.2018 u 11:58

Bionic
Reading

'Osjećam se uzbuđeno i ne znam kako ću izdržati do nedjelje', otkrila je novinarima predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na Danu županija u Zagrebu koja odlazi na finalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva s Francuskom u Moskvu

'Osjećam se uzbuđeno i ne znam kako ću izdržati do nedjelje, a vjerujem da ćemo pobjediti. Bez obzira na rezultat mi jesmo pobjednici', rekla je Kolinda Grabar Kitarović te dodala, prenosi N1, da su 'Dalićevi vitezovi nadmašili Ćirine sinove'.

Govoreći o uspjehu nogometaša rekla je kako 'moramo iskoristiti trenutak optimizma kako bi pokrenuli pozitivne procese u Hrvatskoj.

'Ovo može dovesti i do gospodarskog uzleta, ako se ovu situaciju dobro iskoristi', istaknula je.

Spomenula je kako je ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu već poklonila dres hrvatske reprezentacije, a da će ga sada vjerojatno dati i francuskom Emmanuelu Macronu.

Predsjednica RH Grabar-Kitarović u loži sa Šukerom, Infantinom i Medvedevim Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Neću predviđati rezultat, u tome nisam dobra. Samo da bude pobjeda', kazala je predsjednica te komentirala najavljenu izgradnju nacionalnog nogometnog stadiona.

'Već dulje vrijeme zastupam da je to nacionalni projekt oko kojeg se moramo ujediniti i to trebati gledati kao ulaganje u budućnost', rekla je Grabar Kitarović.

Na dočeka igrača na zagrebački Trg bana Jelačića, napomenula je, doći će kao navijač, a ne kao političar i predsjednica.

'U nedjelju na utakmicu ne idem samo kao predsjednica nego kao vatreni navijač naše reprezentacija, ne samo nogometne nego i u drugim sportovima, ali i kao netko tko je igrao nogomet u djetinjstvu', rekla je predsjednica.