ponijele ju emocije

Pogledajte kako je predsjednica zapjevala i zaplesala s navijačima u Bruxellesu

12.07.2018 u 22:11

Bionic
Reading

Predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović sinoć su na povratku s radne večere NATO summita ispred hotela u Bruxellesu dočekali razdragani navijači kojima se spremno pridružila te zapjevala 'Neopisivo'

Grabar-Kitarović je za vrijeme polufinalne utakmice Hrvatska-Engleska bila u Bruxellesu s ostalim čelnicima NATO-a na večeri i nije mogla gledati prijenos, osim nekoliko zadnjih minuta. Tijekom večere do nje su stizale informacije o promjenama rezultata.

Nakon utakmice oglasila se na Facebooku s porukom: 'Ljudi moji, moguće je! Hrvatska je u finalu!', a po povratku u hotel dočekala ju je skupina navijača. Pjevali su 'Neopisivo', a predsjednica im se nakon što je izašla iz automobila, spremno pridružila, zapjevala i zaplesala.

Na finalnu utakmicu Hrvatske i Francuske u nedjelju u Moskvi, kako je danas potvrdila u Bruxsellesu, definitivno ide, a društvo će joj u VIP-loži praviti francuski predsjednik Emmanuel Macron.

  • +5
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na utakmici Hrvatska - Danska Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev/ CROPIX

S njim je Kolinda Grabar-Kitarović odgledala zadnjih nekoliko minuta zadnjeg produžetka, kako je ispričala nakon sinoćnje utakmice.

'Čestitao mi je, zagrlili smo se i dogovorili da se vidimo u nedjelju u Moskvi', rekla je predsjednica, dodajući da su joj svi čestitali na ulasku u finale koje je izboreno u pobjedi od 2-1 protiv Engleske u polufinalu.