OREPIĆ NA FACEBOOKU

'Gotovina mi je dao potporu u obračunu s političkom destrukcijom'

  • Autor: V.Brkulj
  • Zadnja izmjena 21.03.2016 09:34
  • Objavljeno 20.03.2016 u 22:09
Ante Gotovina i Vlaho Orepić

Ante Gotovina i Vlaho Orepić

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook Vlaho Orepić

Vlaho Orepić, ministar MUP-a, pohvalio se na Facebooku time da se danas našao s prijateljem Antom Gotovinom i 'oživio sjećanja na Zborno područje Split'

'Upravo to vrijeme ponosa traži od nas odgovornost prema oslobođenoj domovini. Susret s Antom me podsjetio na životne kalvarije koje su moji prijatelji i suborci prolazili zbog kojekakvih konstrukcija i nedostatka hrabrosti bivših vlasti da se suprotstave i inzistiraju na istini. Baš zato, bez obzira na sve primitivne pokušaje političke destrukcije MUP-a i diskreditacije mene osobno - još ću jače i gorljivije raditi svjestan preuzete odgovornosti. U tome mi je veliku moralnu snagu pružila Antina prijateljska potpora, na kojoj mu od srca zahvaljujem!', napisao je Orepić.

Podsjetimo, posljednjih dana u javnosti se vodi žestoka polemika između Orepića i Tomislava Karamarka, potpredsjednika Vlade, oko Vlade Dominića, glavnog ravnatelja policije, kojeg Karamarko uporno želi smijeniti.

Kako se to još nije dogodilo, najednom su se u javnosti pojavile informacije da je Orepić kao suvenir iz ratnih dana kod sebe zadržao dio topničkih dnevnika koje Haški sud traži kao dokaz u suđenju hrvatskim generalima, između ostalih i Gotovini.

Orepić je to tada nazvao 'nekompetentnim i primitivnim pokušajem političkog obračuna, destrukcije Ministarstva unutarnjih poslova i diskreditacije njega kao ministra'.

Susretom s Gotovinom i objavom posta na Facebooku Orepić kao da je želio poručiti da nikakva podmetanja ne mogu narušiti njegov odnos s Gotovinom.

Danas sam sa svojim prijateljem oživio sjećanja na ZP Split. Upravo to vrijeme ponosa traži od nas odgovornost prema...

Posted by Vlaho Orepić on Sunday, 20 March 2016

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!