ZASTUPNIK OPET PREŠAO MJERU

Skandalozni Glasnović u Saboru: Strijeljao bi suca 'crvenog Kmera'

22.09.2017 u 11:03

Bionic
Reading

Kontroverzni saborski zastupnik iz dijaspore Željko Glasnović ponovno je izazvao sablazan svojim izjavama. Govoreći o nezadovoljavajućem stanju u pravosuđu kazao je kako bi strijeljao jednog suca, kojeg je k tome nazvao 'crvenim Kmerom'

Glasnović je kazao da je radio 10 godina u pravosudnoj policiji u Kanadi i da tamo sudovi rade dan i noć.

'Dođeš, to melje. Nisi plaćao alimentaciju, je li to nasilje nad ženama? Itekako je. Imaš ti bandita, ima 10 ljubavnica, ženu, briga njega, desetero djece. To je uvijek skliska banana. To znaju i ovi neki u Saboru, skliska banana. Dvije kore, seks i lova, a nećeš plaćati za djecu. Ja sam tamo radio, tebe uhapse, imaš troje djece, nisi plaćao alimentaciju, kaže gospodin Smith, telefon, 4000 dolara i četiri mjeseca pritvora.

A ovdje nikom ništa. Standardne procedure za uspješnost rada, kako se ocjenjuje rad - neki suci imaju dva riješena slučaja, ovi drugi stotinu. Meni se hvali jedan crveni Kmer iz bivšeg sustava, sudac, da nije riješio nijedan slučaj u svojem mandatu u bivšoj državi. Prijatelju, ja bih njega strijeljao, a nažalost nemamo takvu državu još', poručio je Glasnović, javlja Dnevnik.hr.

Prema njegovom mišljenju, lustracija mora početi u pravosuđu i dok se ne riješimo pravne ostavštine SFRJ, od toga nemamo ništa.

  • +11
Sva lica Željka Glasnovića Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek