PC EKSKLUZIVA

Gameplay trailer za Hard Reset

01.08.2011 u 14:48

Bionic
Reading

Kada ste posljednji put čuli za PC ekskluzivu koja nema ni multiplayer? Da, vjerojatno se ne možete prisjetiti, no Hard Reset je upravo to

Hard Reset je nedavno najavljeni FPS projekt poljskog razvojnog studija pod imenom Flying Wild Hog. Ono što nam je odmah zapelo za oko bila je činjenica da će Hard Reset biti PC ekskluziva koja će imati samo singleplayer komponentu.

 

Zanimljivo je i to što je Flying Wild Hog studio sastavljen od članova studija People Can Fly (Bulletstorm, Painkiller) te CD Projekta (franšiza The Witcher), tako da možemo biti sigurni da na igri rade ljudi koji definitivno znaju svoj posao, a kako pak hard Reset izgleda u akciji, možete vidjeti ovdje:

 

Zasada je poznato samo to da će Hard Reset biti cyberpunk FPS, a prema riječima autora, na PC ekskluzivitet odlučili su se kako bi na PC mogli donijeti 'grafički nevjerojatno iskustvo'. Multiplayer je pak odbačen kako bi se svi resursi preusmjerili na singleplayer koji bi navodno trebao biti mnogo drugačiji od svega trenutno dostupnog na tržištu.

 

Koliko će to biti slučaj, tek treba vidjeti s obzirom na to da nam u traileru igra zasad ne izgleda previše spektakularno.

 

Hard Reset bi se na tržištu trebao pojaviti krajem ove godine.