LIJEPO SAMO NA JADRANU

Fali vam sunca? Za vikend krenite na more!

15.02.2013 u 09:39

Bionic
Reading

Kontinentalni dio Hrvatske ni za vikend neće ugledati Sunce koje mnogi već priželjkuju; morat će se strpjeti do ponedjeljka kada će ono tek povremeno zasjati kroz oblake ili maglu. Slabog snijega bit će još u subotu ujutro, a u Gorskom kotaru i u nedjelju. Ipak, temperature će u narednim danima malo porasti, a oni koje već muči zimska depresija za vikend mogu potražiti utočište na sunčanom Jadranu

U subotu će u unutrašnjosti biti pretežno oblačno, u noći i ujutro sa slabim snijegom, dok je u Gorskom kotaru slab snijeg je moguć tijekom cijelog dana. Na Jadranu će prevladavati sunčano s promjenjivom i povremeno pojačanom naoblakom. U unutrašnjosti će vjetar biti slab sjevernih smjerova, a na Jadranu će puhati slaba do umjerena bura. Jutarnje temperature zraka u unutrašnjosti će biti od -4 do 1, a na Jadranu od 2 do 7°C. Najviše dnevne u unutrašnjosti će se kretati od -1 do 4, a na Jadranu od 6 do 11°C.

U nedjelju će se u unutrašnjosti nastaviti razdoblje pretežno oblačnog vremena, u Gorskom kotaru s mogućnošću slabog snijega. Na Jadranu će biti djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom. U unutrašnjosti će vjetar biti slab sjevernih smjerova, a na Jadranu će puhati slaba do umjerena bura, na sjevernom dijelu s jakim udarima. Jutarnje temperature zraka u unutrašnjosti će biti od -5 do 0, a na Jadranu od 1 do 6°C. Najviše dnevne u unutrašnjosti će se kretati od 1 do 6, a na Jadranu od 8 do 13°C.

U ponedjeljak će u unutrašnjosti biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Na Jadranu i u zaleđu Dalmacije će i dalje biti sunčano s malom do umjerenom naoblakom. U unutrašnjosti će vjetar biti slab, u gorju do umjeren, sjevernih smjerova. Na Jadranu će puhati slaba do umjerena bura, na sjevernom dijelu s jakim udarima. Jutarnje temperature zraka u unutrašnjosti će se kretati od -5 do 0, a na Jadranu od 1 do 6°C. Najviše dnevne u unutrašnjosti će biti od 1 do 6, a na Jadranu od 8 do 13°C.

U utorak će u unutrašnjosti prevladavati pretežno oblačno, a na Jadranu sunčano s malom do umjerenom naoblakom. Puhat će slab do umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka u unutrašnjosti će biti od -6 do -1, a na Jadranu od 1 do 6°C. Najviše dnevne kretat će se od 1 do 6, a na Jadranu od 8 do 12°C.