POČINITELJI U BIJEGU

Dva razbojništva i dvije teške krađe u Rijeci

12.09.2010 u 16:21

Bionic
Reading

Dok policija traga za nepoznatom muškom osobom koja je jučer ujutro počinila razbojništvo u trgovini Brodokomerca u Strossmayerovoj ulici u Rijeci, jutros je počinjeno još jedno

Nepoznati počinitelj je oko deset sati u ulici Frana Supila u središtu Rijeke počinio razbojništvo u pekari na isti način kao i jučer pa je moguće da se radi o istom muškarcu. Prodavačicama u trgovini i u pekari razbojnik je prijetio nožem te se domogao manjeg novčanog iznosa.

Policijska uprava primorsko-goranska izvijestila je i o dvjema teškim krađama provaljivanjem koje su se dogodile jučer, 11. rujna.

Nepoznati počinitelj, ili više njih, provalili su u Ulici lipa u Rijeci u kontejner tvrtke sa sjedištem u Krku, iz kojeg su otuđili dizelski agregat marke Lamborgini te više komada električnog alata. Šteta se cijeni na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Također, nepoznati počinitelj je provalio u kiosk u Mošćeničkoj Dragi iz kojeg je ukrao veću količinu šteka cigareta različitih marki. Ovom provalom tvrtka iz Zagreba oštećena je za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Riječki i opatijski policijski službenici tragaju za počiniteljima i ukradenim predmetima.