NADMUDRila lopova

Domišljata Britanka ukrala svoj bicikl od kradljivca

21.07.2017 u 22:58

Bionic
Reading

Britanka iz Bristola odlučila se nesvakidašnjom akcijom dokopati bicikla ukravši ga od muškarca koji joj ga je ukrao dan ranije, a pokušao ga je preprodati na Facebooku

Kako piše list Bristol Post, Jenni Morton-Humphreys ostavila je bicikl u središtu Bristola kako bi doručkovala. Kada se vratila iz obližnjeg puba, shvatila je da je ostala bez omiljenog prijevoznog sredstva te je o tome obavijestila policiju.

Nedugo potom Britanka je na Facebooku objavila fotografiju svojeg bicikla, uz molbu da joj se pomogne u potrazi. Ubrzo joj se javio prijatelj koji je na istoj društvenoj mreži vidio oglas za prodaju njezinog bicikla.

Britanka je predložila policiji da lopova uhvate u zamku, no oni su je odbili pa se ona odlučila na krađu svog bicikla, iako su joj policajci savjetovali da to ne čini.

Djevojka je ipak otišla na sastanak s prodavačem u pratnji prijatelja.

'Pravila sam se kako sam zainteresirana za kupnju bicikla te sam čak postavljala glupa pitanja o njemu', ispričala je Morton-Humpherys za Bristol Post, dodajući kako je kradljivcu dala kutiju cigareta i ključeve da ih pričuva za vrijeme 'probne vožnje'.

Britanka je potom sjela na bicikl i odvezla se kući, dok je prodavač ukradenog bicikla ostao zatečen prevarom i činjenicom kako mu je na čuvanje dala ključeve lanca koji je dan ranije presjekao kako bi ga ukrao.