PORUKE 'KOCKASTIMA'

'Dok srce kuca u nama, Hrvatska nije sama'

08.06.2012 u 17:36

Bionic
Reading

Nesvakidašnja akcija potpore nogometnoj reprezentaciji uoči utakmica u Poljskoj i Ukrajini izazvala je pozornost građana Zagreba, Rijeke, Osijeka i Splita

Na prometnim lokacijama tih četiriju gradova 'osvanule' su govornice smještene na umjetnoj travi prepoznatljiva crveno-bijelog motiva, uz apel koji poziva građane da pošalju poruku potpore nogometnoj reprezentaciji.

Ubrzo su se najodlučniji prolaznici primili megafona i spontano počeli izvikivati poruke potpore domaćoj repki. Tako su se uz šetnicu na Dravi u Osijeku, na riječkom Korzu, na splitskoj Rivi i na zagrebačkom Trgu bana Jelačića zaorile srčane poruke potpore poput: 'Borite se do finala – mi vas bodrimo do kraja!', 'Neka vatra i dalje gori – Naši su najbolji' i 'Dok srce kuca u nama, Hrvatska nije sama'.

Na govornici na splitskoj Rivi svojom se porukom potpore pridružio i popularni glumac i vjerni navijač domaće reprezentacije Filip Juričić.

On je reprezentativcima poručio neka hrabro idu do kraja i da je cijela Hrvatska uz njih. U Zagrebu govornici nisu mogli odoljeti ni popularni Rene Bitorajac i Mario Petreković, čiji je poruka potpore prerasla u pravi mali šou.

Da bi Marijeva poruka, kao i mnogobrojne druge poruke građana, razveselila i ohrabrila domaću reprezentaciju uoči nogometne borbe u Poljskoj, pobrinulo se Ožujsko pivo, čija je ekipa snimila kratki video s porukama građana.