ispod tvrđave

Ivošević se sukobio s investitorom na Gripama, pa ga privela policija

30.01.2024 u 15:31

Bionic
Reading

Splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića privela je u utorak splitska policija nakon sukoba s investitorom i vlasnikom terena ispod tvrđave Gripe, a neslužbeno se doznaje da još traje njegovo davanje izjave u policijskoj postaji

Po prvim informacijama, do incidenta je došlo kada je vlasnik zemljišta na Gripama u utorak prije podne počeo sa čišćenjem terena, tijekom kojega je navodno srušeno stablo. Na to se izvođačima požalila stanovnica Gripa, a uskoro je na teren dođao i Ivošević. Investitor smatra da ima pravo očistiti svoj teren, a Ivošević drži da ne smije rušiti zaštićena stabla, pa je između njih izbila svađa.

U splitskoj policiji su, ne otkrivajući identitet osoba, rekli kako su danas u ranim poslijepodnevnim satima policijski službenici zbog sumnje u počinjenje prekršaja protiv javnog reda i mira doveli u službene prostorije tri osobe radi kriminalističkog istraživanja.

  • +8
Sukob Bojana Ivoševića s investitorom na Gripama Izvor: Cropix / Autor: Ante Čizmić

Na istom mjestu su u listopadu prošle godine prekinuti radovi, i to kada je u večernjim satima investitor počeo sa rušenjem okolnih stabala. I tada je došlo do rasprave investitora s Ivoševićem.