bandić na skupštini

'Divjak mi je najsimpatičnija u Vladi, a to što ona ne zna, to je problem premijera koji je drži'

19.09.2019 u 09:53

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na aktualnom je satu Gradske skupštine Grada Zagreba ponovno u svom stilu, u kontekstu asistenata u nastavi, kritizirao ministricu znanosti i obrazovanja Blaženku Divjak

'Mene pitate zašto Divjak nije obavila posao s asistentima u nastavi?!? Nemojte me svađati s ministricom, ona mi je najsimpatičnija u Vladi, a to što ona ne zna, to je problem premijera koji je drži', kazao je Bandić u Ćirilometodskoj na početku skupštinskog aktualca, javlja N1.

Za dnevni red 27. sjednice predložene su 34 točke, među kojima je i prijedlog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića o osnivanju još dva gradska ureda - Gradskog ureda za zastupanje, i razdvajanju Gradskog ureda za imovinsko-pravne poslove na dva ureda, čime će Zagreb imati ukupno 27 gradskih ureda.

  • +8
Sjednica Gradske skupštine Zagreba Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Klub zastupnika lijevog bloka za dnevni red predlaže zaključak o osudi neprimjerenog ponašanja gradonačelnika Bandića, te inicijativu za donošenje nove Odluke o odvodnji otpadnih voda, a Klub gradskih zastupnika SDP-a i Naprijed Hrvatska! - Progresivni savez predlaže zaključak o participaciji učenika u povećanim troškovima obrazovanja. Skupštinski Odbor za javna priznanja predlaže zaključak o dodjeli Nagrade Luka Ritz - Nasilje nije hrabrost.