radno ljeto

Marihuana, kokain, LSD, MDMA u apartmanu kod para u Vodicama

10.08.2021 u 16:35

Bionic
Reading

U policijskom pritvoru završili su 30-godišnjaki muškarac i žena nakon što im je u apartmanu u Vodicama pronađeno preko 750 grama marihuane te manje količina raznih drugih vrsta droga od kokaina do tableta MDMA i sličica LSD-a, izvijestila je policija.

Šibensko-kninska policijska uprava izvijestila je u utorak da je uhićene prijavila za neovlaštenu proizvodnju i promet droga i predala ih pritvorskom nadzorniku.

U policiji kažu da su postupajući po ranije prikupljenim saznanjima, temeljem sudskog naloga, pretražili apartman u Vodicama i automobila koje koriste osumnjičeni pri čemu je službeni pas Aria reagirala na drogu.

Pretragom je pronađeno i oduzeto ukupno 754,6 grama marihuane, 7,2 grama kokaina, 39 grama ketamina, 42 grama speeda, 93 tablete MDMA, 9,3 grama smrvljenih tableta MDMA, 4 grama tekućine LSD, 62 sličice namočene u tu drogu te 79 grama smjese za povećanje mase droge.

Uz to je u apartmanu policija pronašla i digitalnu vagu te 19.600 kuna i 730 eura za koje sumnjaju da su zaradili prodajom opijata.