JESTE LI IH VIDJELI?

Deset osoba nestalo prošlog tjedna u Hrvatskoj

08.02.2013 u 15:17

Bionic
Reading

Prošlog tjedna u Hrvatskoj je nestalo šest maloljetnih i četiri punoljetne osobe. Od 12 nestalih osoba o kojima smo izvjestili prošlog petka, pronađeno je tek tri pa se broj nestalih osoba za kojima se trenutačno traga od početka ove godine popeo na 26. Zabrinjavajuća je činjenica da je čak 12 od njih maloljetno

Donosimo vam tjedno izvješće nestalih osoba, kao i podsjetnik na nestale osobe od početka godine kojima još nema traga, kako bi ih lakše prepoznali i svaku informaciju o njima dojavili u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili putem e-maila na nestali@nestali.hr.

Prva u tjednu za nama, u petak 1. veljače, u Čakovcu je nestala 17-godišnja Chanel-Lela Medved. Otišla je od kuće, s adrese Putjane 20 i još nije pronađena. Visoka je 176 centimetra, srednje je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu i oči te okruglo lice. Na bradi ima piercing, a tada je bila odjevena u sivi kaput, plave traperice i crne čizme.

Potom su u subotu, 2. veljače nestala dva muškarca: Marko Đurić (55) i Nenad Perica (36). Marku se trag izgubio u Letovaniću, kada se vraćao pješice u vikendicu. Visok je 192 centimetra, jače je tjelesne građe, ima prosijedu kosu i kestenjaste oči. Nenad se pak udaljio u nepoznato od kuće u Zagrebu, Gustava Krkleca 20. On je visok 175 centimetara, srednje je građe i ima smeđu kosu. Bio je odjeven u plavu jaknu, tamnozelene hlače i bijele tenisice. Inače se koristi automobilom Mazda 323.

Damir Ignac (17) otišao je s adrese Pahinsko 6, Ivanec, u nedjelju, 3. veljače. Damir ima tamne oči, ovalno lice te je srednje tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.
Šesnaestogodišnjaci Mario Miletić i Ana Belić nestali su u ponedjeljak, 4. veljače. Mario, visok 170 centimetara, srednje građe, smeđe kose i smeđih očiju, otišao je u nepoznatoj odjeći s osječke adrese Vinkovačka cesta 61, a Ana s čakovečke, Ivana Meštrovića 32, u crnoj jakni, sivim tajicama i tenisicama. Djevojka je visoka 164 centimetra, srednje je građe, ima kestenjaste oči i ovalno lice.

Na svoj 17. rođendan, 5. veljače, s adrese Vinkovačka cesta 61 u Osijeku otišao je Damir Amić, dok je godinu dana mlađi Stiven Amić otišao s iste adrese istoga dana, a rođendan mu je sutra. Obojica su podjednake visine, oko 174 centimetara, srednje su tjelesne građe i imaju smeđu kosu. U što su tada bili odjeveni, nije poznato.

Toga dana trag se izgubio i 31-godišnjem Slavenu Čubeli u Rožancu. On je u nepoznatoj odjeći s adrese Rožanac 36 otišao u Zadar kako bi se prijavio na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i od tada se nije vratio. Visok je 180 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crnu kosu, smeđe oči i ovalno lice, a na trbuhu ima tetovažu 'Blut Rauch'.

Mile Brakus je dan nakon svog 60. rođendana, 7. veljače, nestao u Osijeku. U smeđim hlačama, crnim cipelama, smeđoj jakni i smeđoj košulji otišao je s adrese K. A. Stepinca 4 te mu se gubi svaki trag. Mile je visok 159 centimetara, slabije je građe, ima smeđu kosu i tjemenu čelavost te ovalno lice.

Osobe nestale ranije ove godine, a za kojima se još traga su:
Kristijan Radojčić (39) - 11. siječanj - Zagreb
Ivo Miše (76) - 12. siječanj - Split
Milorad Ignac (18) - 13. siječanj - Ivanec
Marica Haračić (43) - 16. siječanj - Zagreb
Danijel Valdgoni (31) - 21. siječanj - Zagreb
Ljudevit Blažević (17) - 21. siječanj - Zagreb
Marko Mladić (17) - 24. siječanj - Lug Samoborski
Dragana Slanček (15) - 25. siječanj - Bedekovčina
Mia Ćosić (16) - 25. siječanj - Rijeka
Filip Miošić (19) - 25. siječanj - Zagreb
Goran Jurašić (32) - 28. siječanj - Desnić
Nenad Oršuš (18) - 28. siječanj - Lug Samoborski
Danica Knego (25) - 29. siječanj - Zagreb
Borka Buljčik (62) - 30. siječanj - Gunja
Maja Radoš (16) - 31. siječanj - Zagreb
Barbara Bačak (15) - 31. siječanj - Zagreb