šok u slavoniji

Poznati đakovački poljoprivrednik ubijen ispred pekare, počinitelj brzo uhićen

05.10.2017 u 11:35

Bionic
Reading

Prolaznici u Đakovu u četvrtak ujutro pronašli su izbodenog muškarca u Ulici Ivana Gorana Kovačića. Pozvana je i Hitna medicinska pomoć, ali je muškarac uslijed teških ozlijeda preminuo. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o Đakovčanima dobro poznatom poljoprivredniku

Policiji je nešto iza 9 sati javljeno kako je u đakovačkoj Ulici Ivana Gorana Kovačića pronađena muška osoba koja leži na tlu s ubodnim ranama. Pozvana je i Hitna medicinska pomoć, ali je muškarac podlegao teškim ozlijedama. 

Nekoliko minuta nakon saznanja policija je, kako su izvijestili na službenim stranicama Policijske uprave osječko-baranjske, pronašli 57-godišnjaka koji se dovodi u vezu s događajem te ga priveli u policijske prostorije.

  • +6
Poduzetnik ubijen ispred pekare u Đakovu Izvor: Cropix / Autor: Emica Elvedji

Neslužbeno se doznaje, piše Večernji.hr, kako je riječ o Đakovčanima dobro poznatoj osobi, poljoprivredniku Boži Tolušiću Điđi koji je izboden prilikom izlaska iz pekarnice. Njega je, priča se, napao drugi farmer, a pretpostavlja se kako je do zločina došlo zbog nesuglasica oko zemlje.  

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinovć u četvrtak je novinarima koji su ga pitali o najnovijem slučaju ubojstva, rekao kako je policija vrlo brzom operativnom akcijom uhitila osumnjičenu osobu. Policijska uprava osječko- baranjske odradila je efikasan postupak u ovom tragičnom slučaju, provodi intenzivne kriminalističke radnje, ispituje sve okolnosti, ima i svjedoka, rekao je ministar.