HLOVERKA NOVAK SRZIĆ

'Da mogu, postala bih sudac Orie i oslobodila Gotovinu'

Hloverka Novak Srzić

Hloverka Novak Srzić

Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/24sata

V. d. direktorice HTV-a Hloverka Novak-Srzić na jedan bi se dan voljela naći u koži haškog suca Alphonsa Orieja, a Ante Gotovina je ličnost kojoj se najviše divi, povjerila je Jutarnjem listu u 25 stvari koje o njoj ne moramo znati

Saznali smo, dakle, da bi se 'na jedan dan voljela naći u koži haškog suca Alphonsa Orieja. Donijela bi oslobađajuću presudu za hrvatske generale prema međunarodnom ratnom pravu i pravdi, prema činjenicama i dokazima, a usprkos svim političkim pritiscima i interesima. Jer, kako kaže bivši predsjednik Mesić, krivnja je uvijek individualna'.

Premda ima 'puno povijesnih ličnosti kojima se divim, jer su ljudskim integritetom, moralom i mudrošću pridonijeli dobrobiti čovječanstva, dobrobiti Hrvatske, ipak u ovom trenutku, kada je cijela naša novija povijest stavljena pod znak pitanja, Ante Gotovina je moj izbor', kazala je Hloverka Novak-Srzić te Jutarnjem otkrila i 'tajnu svojeg poslovnog uspjeha koji leži u tome što baš nikad nije bespogovorno slušala svoje direktore'.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi