KRANJČAR UVJEREN U USPJEH

Ćorlukin uzlet prema zvijezdama počeo baš protiv Talijana

13.06.2012 u 17:43

Bionic
Reading

Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka predstavljali su igrače pred novinarima. No nisu imali previše posla, pa se nadamo da će puno više govoriti protiv Talijana

Vedran Ćorluka po broju odigranih utakmica u dresu reprezentacije, a skupio ih je već 55, spada među veterane. No, njegov debi i nije bio tako davno. Točnije, 16. kolovoza u Livornu, kada je na klupi A reprezentacije debitirao i Slaven Bilić.

Sjetio se te utakmice i Ćorluka:

'Imam ugodne uspomene na tu utakmicu, u kojoj sam debitirao, a koju smo pobijedili 2:0. No, ovo je potpuno drukčija utakmica. Talijani imaju odličnu momčad i bit će drukčije'.

Svjestan je da je u prvoj utakmici, protiv Iraca, ostavio nešto slabiji dojam jer bio je izravni krivac za gol suparnika.

'Nadam se da ću odigrati bolju utakmicu nego što je bilo protiv Iraca', završio je Ćorluka, a nastavio Niko Kranjčar, koji je u toj utakmici priliku dobio tek u drugom dijelu. Međutim, to što je rezerva, očito mu ne smeta previše jer na presici je nasmiješen i opušten. I očito pun samopouzdanja.

'Vjerujem u samog sebe, ali i u svoje suigrače. Puno smo puta dokazali unazad pet, šest godina, da znamo i možemo igrati protiv velikih reprezentacija i na velikim natjecanjima te se nadam da će tako biti i u ovoj utakmici', završio je svoje kratko izlaganje hrvatski veznjak koji se nakon ovog Eura seli u Ukrajinu.