STADION NIJE PUN

Centar Poznanja sav u 'kockicama', zasad bez incidenata

14.06.2012 u 16:16

Bionic
Reading

Posve suprotna slika od one prije utakmice s Irskom. Tada je centar Poznanja bio sav u zelenom, pred stadionom se pjevalo sedam sati ranije, a nažalost bilo je i incidentnih situacija. danas centro 'haraju' hrvatski navijači, oko stadiona ni dva sata prije utakmice nema nikoga, ali zato je u gradu sve proteklo u pravoj sportskoj atmosferi. Nažalost, na stadionu je ostalo razno barem dvije tisuće praznih mjesta

Ovog puta primat u gradu imaju hrvatski navijači, kojih se prema nekim procjenama okupilo čak 15-tak tisuća, odnosno dvostruko više nego za utakmicu s Irskom. Naravno, pitanje je koliko će njih na kraju zauzeti mjesto na stadionu jer pri podjeli ulaznica Hrvatskom nogometnom savezu, to jest našim navijačima pripalo je sedam tisuća ulaznica.

Međutim, s obziorm da se talijanskih navuijača ne vidi nigdje, posebno ne u centru, onda postoji mogućnost da su 'digiči' svoje ulaznice prepustili našima.

Također, zanimljivo je da se zona oko stadiona, nepunih dva sata prije utakmice tek polako puni, a da je primjerice, uoči dvoboja s Irskom, taj prostor bio prepun već šest sedam sati prije utakmice.

Ipak, ono što zaslužuje najveću pozornost jest da se ovog puta ne spominju nikakvi incidenti, već se prenose lijepe slike iz centra grada. Istina, upalili su naši navijači nelokiko desetaka baklji, ali to je ovog puta bilo samo zbog - podizanja atmosfere.

Nadajmo se da će tako ostati i do kraja utakmice, odnosno da će se fešta nastaviti i nakon utakmice, kada Hrvatska prođe u četvrtfinale. Svi preduvjeti su tu. Čekamo još samo uspjeh Bilić-boysa.