poruka milanoviću

Butković: Uđeš u kampanju kao predsjednik, a izađeš kao kravokradica

15.04.2024 u 07:25

Bionic
Reading

I s novim tjednom nastavila se Facebook preprika između Zorana Milanovića i Olega Butkovića, a HDZ-ov ministar i kandidat na skorim izborima i jutros je svoj status posvetio predsjedniku

'Dobro jutro Zorane, radi li budilica? Ja sam ti od 5 na nogama, jer treba opslužiti blago. Znaš koji će biti tvoj najveći doprinos, nakon nasilnog upada u ovu kampanju? Rječnik hrvatskog jezika bit će obogaćen novim izrazom. Dosad su postojali konjokradice i lovokradice, a ti si se prometnuo u kravokradicu, zajedno sa svojim rođakom. Koje li ironije, uđeš u kampanju kao predsjednik, a iz nje izađeš kao kravokradica! Čujem da pripremaš neku poslanicu, pa te molim da i ovaj doprinos ubaciš u nju', poručio je Butković u novom statusu, ponovno zapitavši Milanovića misli li mu odgovoriti na njegova pitanja.

Podsjetimo, Milanović je jučer prilikom posjeta Opatiji ponovno spomenuo Butkovića. 'Jedan od glasnijih među njima je Butković, kojeg ste spomenuli, koji uz to što je krao i varao zajedno s Josipom Rimac, je i digao ruku za Turudića. Po meni, po većini nas u Hrvatskoj - a to govorim s punom sviješću i odgovornošću - možda će netko reći da uzurpiram, ali reći ću - velika većina nas - tako nešto normalan i odgovoran čovjek ne bi mogao napraviti', rekao je jučer Milanović.