poruka iz zadra

Bulj: Koruptivnoj hobotnici i Plenkovićevoj vladi uskoro će doći kraj

09.04.2024 u 15:11

Bionic
Reading

Nositelj liste Mosta u IX. izbornoj jedinici Miro Bulj poručio je u utorak s Narodnog trga u Zadru kako će koruptivnoj hobotnici i Plenkovićevoj vladi uskoro doći kraj jer će poslije 17. travnja sve biti drugačije

"Ova je vlast zarobila Hrvatsku. Uveli su euro, a inflacija je učinila svoje pa ono što je bilo stotinu kuna sad je stotinu eura. Na taj su način napunili svoju kesu i sad kao narodu dijele novac, a zapravo ne dijele ništa", dodao je i pozvao sve, a posebno mlade, da izađu na izbore i smijene aktualnu vlast.

Predstavljajući listu za IX. izbornu jedinicu, na kojoj su i kandidati Hrvatskih suverenista te Nezavisne liste mladih, kazao je da iz „Zadra šalje poruku svim biračima u Hrvatskoj“.

"Dok ne budemo imali besplatan vrtić za svako dijete, dok ne budu najniži porezi, što sam kao gradonačelnik postigao u Sinju, nećemo imati Hrvatsku", ustvrdio je.

Dodao je da je u njihovom programu besplatan vrtić, ulaganja u studente, u poduzetnike i poljoprivrednike.

Demografija nam je prioritet jer prazna država i spaljena zemlja nikome ne trebaju. Nudimo gospodarski rast, opstanak ljudi na ovom području. Borit ćemo se za prava radnika i umirovljenika, poručio je Bulj.

Istaknuo je i da će se boriti za sigurnu granicu koju će štititi od nekontroliranog ulaska migranata te podsjetio da je Most uvijek bio uz građane, osobito kada je „bila ugrožena njihova sloboda u vrijeme covid pandemije uvođenjem covid potvrda“.

"Sloboda je iznad svega! Mi ne prodajemo maglu, mi radimo! Na primjeru Sinja mogu se primijeniti ekonomske politike u cijeloj državi. Zašto je porez na plaće u Sinju 18 posto, a u Zadru 20 posto", pitao je. HDZ-ovu vladu optućio je da je oduzela nadu mladima te ih potjerala izvan Hrvatske, a onda jeftinu radnu snagu dovela iz inozemstva.

"Zadrani, izađite na izbore i mijenjajmo ovu koruptivnu hobotnicu, ove sluge Bruxellesa, koje rade za svoj uhljebnički interes. Jer njihovi će svi izaći na izbore, to je jasno. Nebitno je hoćete li meni dati glas. Glasajte za bilo koju političku opciju. Bili smo na vašoj strani i ostat ćemo na vašoj strani", poslao je poruku biračima Miro Bulj.