ŽELJA S BAČVICA

Budući predsjednik je... Ante Gotovina!

11.05.2014 u 17:52

Na Bačvicama osvanuo mural Gotovine kako priseže za predsjednika RH

Izvor: Pixsell / Autor: Tino Juric

Bionic
Reading

Mural s generalom Antom Gotovinom, kako priseže kao predsjednik Republike, osvanuo je jutros na Bačvicama, piše Dalmacija News

Na muralu je prikazan Gotovina, s predsjedničkom lentom, dok izgovara prisegu 'Prisežem svojom čašću da ću dužnost predsjednika Republike... tako mi Bog pomogao'.

'Napravio sam mural jer sam želio iskazati ono što priželjkuju ljudi, ne samo u Splitu i Dalmaciji, nego vjerujem i u čitavoj Hrvatskoj. Pa hrvatskom narodu zaista treba konačno pružiti nadu u bolje sutra, jer su nas svi političari, neovisno o političkoj pripadnosti, dosad iznevjerili. Ante Gotovina je onaj koji sve stanovnike Hrvatske kao predsjednik Republike konačno može povesti, kako bi ostvarili boljitak kakav zaslužuju. Jer, vodio nas je do pobjede u ratu, a uvjeren sam da nas može povesti i do pobjede u miru, ujedinivši razjedinjeni hrvatski narod, ali i pripadnike svih ostalih naroda, kojima je Republika Hrvatska domovina', kazao je za Dalmacija News autor murala, koji je htio ostati anoniman.

Ideja o Gotovini kao kandidatu za predsjednika RH spominje se već neko vrijeme, gotovo od oslobađajuće presude krajem 2012. Međutim, sam Gotovina u nekoliko navrata ponovio je da ga politika uopće ne interesira te da se ne namjerava kandidirati za predsjednika RH. Gotovina se  jedino želi baviti biznisom, točnije uzgojem tuna.