UBOJSTVO I DVA POKUŠAJA

Britanac zbog ubojstva na Zrću dobio 25 godina zatvora

14.05.2020 u 12:38

Bionic
Reading

Britanac Cane Douglas kriv je za ubojstvo, jedno ubojstvo u pokušaju i jednu tešku ozljedu u pokušaju na Zrću 27.lipnja 2018.godine oko 5.30 ispred noćnog kluba Kalypso i osuđen je na kaznu zatvora od 25 godina

Tužiteljstvo je Canea teretilo da je 27. lipnja oko 5:30 ispred noćnog kluba na plaži Zrće 'nakon kratkotrajnog provociranja i svađe' sa žrtvom i dvojicom njegovih prijatelja 27-godišnjem Britancu zabio oštri predmet u lijevu stranu prsišta te je ovaj 'uslijed presječene vene i aorte iskrvario i preminuo, javlja Večernji.hr.

  • +5
Britanac Douglas Kane osuđen na 25 godina zatvora zbog ubojstva na Zrću Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin

Danijela Dedesa je također uboo oštrim predmetom nalik na nož dva puta u nogu i teško ga ozlijedio. Cane Douglas je dobio 17 godina zatvora za ubojstvo, za pokušaj ubojstva osam godina i za ozljedu još dvije godine. Na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od ukupno 25 godina je osuđen i uračunava mu se dvije godine koje je proveo u zatvoru.

Cane Douglas presudu je dočekao mirno i bez vidljivih reakcija. Nakon sukoba na Zrću u javnosti se navodilo da se sve dogodilo uslijed sukoba britanskih narko skupina zbog preprodaje narkotika na plaži Zrće.

- Žalit ćemo se na presudu jer nisu ispitani svi svjedoci obrane - istakli su odvjetnici Cane Douglasa, donosi Večernji.hr.