ozbiljan ulagač

[VIDEO/FOTO] Poduzetnik Borojević o arapskom šeiku: Volio bih da je on moj paravan, gdje bi mi bio kraj

07.11.2022 u 14:29

Bionic
Reading

'S obzirom na to o kome pričamo, da je njegova ekselencija ozbiljan ulagač, čovjek je kupio brod za to koliko se govori da je sada investirao u Fortenovu, ja bih volio da je taj čovjek moj paravan, gdje bi mi bio kraj', odgovarao je na pitanja o prodaji udjela Sberbanke u Fortenovi poduzetnik Miodrag Borojević

Poduzetnik Miodrag Borojević rekao je kako nije pravni stručnjak i teško mu je komentirati, a misli i da ne bi bilo umjesno komentirati stvari, javlja N1.

'Struktura transakcije je da arapski investitor kupuje firmu d.o.o. u Moskvi koji je nostelj akcija kompanije u Amsterdamu. Oni tvrde da su oni za tu transakciju imali dozvole', rekao je Borojević, dodavši da je njegova uloga bila konzultantska.

  • +15
Miodrag Borojević Izvor: Cropix / Autor: Neja Markičević

Upitan koliko je arapski investitor ozbiljan i služi li samo kao paravan za cijelu priču, Borojević je rekao da to ne može komentirati. Borojević je rekao kako mu se čini da mu se 'pridaje prevelika uloga'.

Izvor: Cropix / Autor: Neja Markičević

'Sberbank je ozbiljna institucija i ja ne mislim da bi gospodin Greg došao na to da mu treba jedan Borojević da sakrije nešto', rekao je.