VELIKODUŠNA ŠUICA

Blagoslov dubrovačke vijećnice za 7.000 kuna

07.01.2009 u 11:20

Bionic
Reading

Dubrovački katedralni župnik don Stanko Lasić prvoga radnog dana u 2009. godini blagoslovio je Gradsku vijećnicu, a njegovo bogoslužje gradonačelnica Dubravka Šuica je nagradila sa sedam tisuća kuna

Na prigodnoj ceremoniji, na kojoj je okupila najbliže suradnike, dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica zahvalila mu je usmeno i čekom ispisanim na iznos od 7.000 kuna.

'Na prvi radni dan zahvalimo Bogu što imamo radno mjesto i svako jutro znamo kamo nam je poći. Učinimo sve što je moguće da se poslije savjesno i odgovorno obavljenog posla osjećamo sretni. Molimo Boga da nam podari dobro zdravlje kako bismo svaki dan bili na poslu. Bože daj da naša suradnja na poslu i ozračje u kojem djelujemo budu takvi da se veselimo ulasku u ured i na radno mjesto', istaknuo je tom prigodom don Stanko Lasić, naglasivši da u 2009. godinu ulazimo s Božjim blagoslovom i ne bez strepnje kojom se obilježava ova godina na gospodarskom planu, ali i s opravdanim optimizmom jer kriza nije nešto negativno, već u njoj trebamo tražiti prave putove društvenog razvoja i ljudskog napretka.

Gradonačelnica Šuica vjerojatno računa na to da joj je uoči predstojećih lokalnih izbora prijeko potreban Božji blagoslov.