TURBULENCIJE U ŠIBENIKU

Bivši šef HSS-a podržao HDZ-ova gradonačelnika Burića

  • Autor: V.B./Hina
  • Zadnja izmjena 02.05.2017 13:13
  • Objavljeno 02.05.2017 u 13:13
Željko Burić

Željko Burić

Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Donedavni predsjednik šibenskog HSS-a Boris Dukić koji je nezadovoljan situacijom na lokalnoj i nacionalnoj razini napustio tu stranku, podržao je u utorak i službeno HDZ-ovog gradonačelnika Šibenika Željka Burića i njegovu listu na lokalnim izborima

Dukić je podsjetio kako su on i Burić dosad zajedno odradili nekoliko projekata u Zatonu, a očekuje ih još.

"Zahvaljujem Buriću na podršci našim inicijativama da Zaton učinimo boljim i ugodnijim mjestom za život. Zajedno smo odradili niz važnih projekata za naš mjesni odbor, no još nas puno posla očekuje da život svim našim sugrađanima učinimo još boljim. Danas se nalazimo na rotoru izgrađenom u mandatu ove gradske uprave kojim se riješilo ključno prometno pitanje u Zatonu pa služi kao svojevrsni simbol dobre suradnje gradske uprave i našeg mjesnog odbora, rekao je Dukić na konferenciji za novinare u Zatonu.

Dukić je podsjetio kako se na nedavno održanom zboru građana u Zatonu gradonačelnik Burić obvezao riješiti još jedno ključno zatonsko pitanje, a to je izgradnja kanalizacijskog sustava.

S obzirom da su u protekle četiri godine uspješno riješeni dugogodišnji problemi na području Šibenika, siguran sam da će gradonačelnik i njegov tim ispuniti i ovo obećanje, dodao je.

"Upravo zbog takvog partnerskog odnosa i brige za sve mjesne odbore pristao sam, zajedno s ostalim članovima moje nezavisne liste, podržati gradonačelnika Burića i njegovu listu za Gradsko vijeće za sljedeći mandat", istaknuo je dojučerašnji HSS-ovac Dukić, sada nezavisni kandidat i predsjednik Mjesnog odbora Zaton.

Šibenski gradonačelnik Burić kazao je da je njegova administracija protekle četiri godine nastojala brinuti za cijelo područje Šibenika te da je Zaton dobar primjer te suradnje.

"Važan preduvjet tih rezultata kvalitetna je i učestala komunikacija predsjednika mjesnih odbora i gradske vlasti, čime se stječe pravovremen uvid u potrebe na terenu te traže adekvatna i brza rješenja. Tako ćemo nastaviti i u naredne četiri godine. Zbog toga se zahvaljujem gospodinu Dukiću na potpori koja daje dodatnu snagu i kredibilitet našoj listi i kandidaturi za gradonačelnika", zaključio je šibenski gradonačelnik Željko Burić.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!