A ON PRVI STRIJELAC LIGE

Belupo se odrekao iskusnih, a među njima Davora Vugrinca

03.07.2013 u 12:47

Bionic
Reading

Veliku čistku napravili su u koprivničkom prvoligašu, Slaven Belupu. Samo par dana prije početka sezone otpisali su četvoricu važnih igrača, a jedan od njih je i najbolji strijelac lige - Davor Vugrinec

Nakon povratka s priprema u Zreču stručni stožer Slavena Belupa, kako su u klubu najavili odlučio je smanjiti broj igrača za novu prvenstvenu sezonu, odnosno raskinuti ugovore s onima na koje više ne računa.

Tako su sporazumno raskinuti ugovori s lijevim bočnim Alenom Marasom (31), koji je došao iz Hrvatskog dragovoljca i napadačem Martinom Šabanom (26), koji je prije godinu i pol stigao iz Pomorca (Kostrena).

Obojica su oslobođeni svih obveza u koprivničkom prvoligašu i sa slobodnom dokumentacijom mogu potražiti novu sredinu. Novi klub bez ikakvih obveza prema farmaceutima može potražiti i Ante Batarelo (29), koji je u Slaven Belupo došao prije godinu dana iz pulske Istre 1961.

'Kao i svake pripreme, pa tako i ove u Sloveniji bile su test za svakog našeg igrača. Pripremne utakmice i naravno treninzi pokazali su da neki od njih nisu ispunili naša očekivanja i zahvalili smo im se na daljnjoj suradnji', kratko je rekao sportski direktor kluba Roman Sović

Zanimljivo, na službenoj klupskoj stranici nisu objavili, iako već nekihrvatski portali imaju vijest, da su se u Koprivnici odrekli i Davora Vugrinca, s postignuti 136 golova, najboljim strijelcem Prve lige.