HEP NEMA MILOSTI

Bajsu isključili struju jer nije plaćao račune

Bionic
Reading

Ministru turizma Damiru Bajsu marni su djelatnici bjelovarskog HEP-a krajem prošlog tjedna zbog neplaćenih računa isključili struju. Bajsu je struja isključena u stanu u Bjelovaru, i to zato što račune nitko već dulje nije plaćao, a ministar zbog brojnih obveza u Zagrebu očito nije preuzeo ni HEP-ovu 'opomenu pred isključenje'

'Kad sam prije četiri dana zadnji put bio u bjelovarskom stanu, bilo je struje. Ne znam je li u međuvremenu isključena. Čim se vratim, provjerit ću jesu li je isključili. Naime, novac za plaćanje računa za struju dajem jednom članu svoje obitelji koji živi u blizini HEP-a, tako da je moguće da je negdje zapelo. No ako su mi iz HEP-a isključili struju zbog dugova, bože moj, ljudi samo rade svoj posao. Na meni je da provjerim jesu li računi plaćeni ili ne, bez obzira na moje obiteljske dogovore, a ako prema HEP-u imam neka dugovanja, svakako ću ih podmiriti', kazao je Bajs za Bjelovarski list.

Inače, HEP isključuje struju ako su obveze po računima veće od 800 kuna. Osim dugova, Damir Bajs morat će platiti i 170 kuna za ponovno uključenje električne energije u svom bjelovarskom domu.