ATOMSKA BOMBA NA MEKU I MEDINU

Američke studente potiče se na totalni rat protiv islama

13.05.2012 u 14:16

Bionic
Reading

Časopis Wired otkrio je uznemiravajuću istinu o tome što se uči o islamu na američkim vojnim akademijama. Studente se potiče na 'totalni rat' protiv islama, koji uključuje i nuklearni napad na Meku i Medinu. Američka vojska je zbog članka u Wiredu pokrenula internu istragu

Iako se već mnogo puta upozoravalo da unutar američke vojske vlada islamofobija, pa se tijekom vladanja Georgea W. Busha od ključnih generala moglo čuti da vode sveti rat u ime kršćanstva, nedavno otkriće časopisa Wired je podsjetilo da se tijekom mandata Baracka Obame u vezi s tim stvari baš nisu promijenile.

Na američkim vojnim školama se tako uči da 'ne postoji umjereni islam' i da je cijela ta religija neprijatelj. Nadalje, zagovara se totalni rat protiv muslimana, koji uključuje bacanje atomskih bombi na Meku i Medinu te masovno likvidiranje civilnog stanovništva! I sve to na elitnoj vojnoj školi za visoke časnike Joint Foces Staff College u Virginiji.

Za problematičan predmet se saznalo zahvaljujući žalbi koju je podnio jedan od časnika, dok je pukovnik koji ga je vodio trenutno suspendiran. U ime Glavnog stožera američke vojske oglasio se načelnik, general James Dempsey, koji je odmah pokrenuo punu istragu i poručio da je taj predmet 'protiv vrijednosti poštovanja vjerskih sloboda i kulturalne različitosti' te 'potpuno neprihvatljiv'.

Bez obzira na ograđivanje, američka vojska trebat će u istrazi raščistiti i kako je uopće bilo moguće da takav predmet postane dio nastavnog kurikuluma i zašto su ga odobrili svi nadležni oficiri.