STIGAO I NOVI TRAILER

Age of Empires Online u kolovozu

01.06.2011 u 08:56

Bionic
Reading

Novi Age of Empires na tržištu će se pojaviti u kolovozu ove godine, a povodom te objave Microsoft i Gas Powered Games objavili su i novi video trailer

Legendarni serijal Age of Empires posljednji put na policama trgovina našao se 2007. godine, no svoj je vrhunac doživio još 1999. godine s Age of Empires II: The Age of Kings. To će sada ispraviti Microsoft te Gas Powered Games koji je razvoj najnovije AOE igre u veljači ove godine preuzeo od Robot Entertainmenta.

 

Naime, sljedeći AOE pod punim imenom Age of Empires Online na tržištu će se pojaviti u kolovozu ove godine. Igra će zapravo biti mješavina tradicionalnog RTS-a i MMO-a zbog svoje online komponente koja će činiti većinu gameplaya. Igra dakle neće imati klasičnu kampanju, već će igrač upravljati gradom-državom te će sam odabirati questove koje želi odraditi.

 

Igra će se pojaviti u dva oblika: kao download koji će biti potpuno besplatan, ali će se onda svašta unutar igre naplaćivati naknadno, te u trgovinama gdje će se igra najnormalnije platiti, a svi dodatni sadržaji bit će besplatni.

 

Age of Empires Online na tržištu će se pojaviti 16. kolovoza, a najnoviji trailer za igru pogledajte ovdje: