OSVJEŽILI SE

Zimo.co ima novi izgled

09.05.2013 u 17:13

Bionic
Reading

Unaprijeđen site s vijestima omogućava registraciju korisnika s Facebooka i čuvanje članaka za kasnije čitanje. Zimo je također predstavio i alat za fotonatječaje

Novi Zimo.co prilagođen je tabletima i smartphoneima. U suradnji s tvrtkom Zimo digital, osmislila ga je tvrtka Locastic studio iz Splita.

Blog, između ostalog, sad omogućava registraciju korisnika s Facebooka i čuvanje članaka za kasnije čitanje.

Sadržajno, naglasak će se od sada više stavljati na autorske članke i teme poput npr. utjecaja tehnologije na naše živote. Također, dostupni su i Zimo magazine te Zimo TV.

'Želja nam je postati vodeći site u regiji. Novo rješenje omogućit će nam da budemo korak ispred', istaknuo je Saša Fišter, predsjednik uprave tvrtke Zimo digital.

Predstavljeno je i softversko rješenje Photon, alat za fotonatječaje za pojedince ili kompanije, također posebno prilagođen korištenju na pametnim telefonima. Podržava iOS, Android i druge platforme.

Kako bi spriječili neželjen sadržaj, u Zimu su osmislili su posebno sučelje u kojem korisnik ima potpunu kontrolu nad sadržajem odnosno pričom koju želi podijeliti s javnosti.

Sam određuje početak i kraj natječaja, odabire predane fotografije kao i broj glasova koji se mogu dodijeliti fotografijama.

Photon u svakom trenutku prikazuje podatke u realnom vremenu te nudi pregled podataka poput broja natjecatelja, predanih fotografija, novih fanova...