CROWDFUNDING

Zašto ne bismo zaključali ruksak otiskom prsta?

10.04.2019 u 12:44

Bionic
Reading

Ekipa u Agazzi Designs na platformi za crowdfunding Kickstarter skuplja sredstva za svoju tehnološki naprednu naprtnjaču u koju su ugradili čitač otiska prsta i još štošta

Biometrijski načini potvrde identiteta uobičajene su u pametnim telefonima, prijenosnim računalima i drugim uređajima, ali su razmjerno rijetko ih se koristi u ostalim stvarima koje koristimo svakodnevno. To želi promijeniti ekipa u Agazzi Designs, koja upravo na platformi za crowdfunding Kickstarter skuplja sredstva za svoju tehnološki naprednu naprtnjaču, u koju su ugradili čitač otiska prsta i još štošta.

U ruksak otporan na vodu i kapaciteta 23 litara može stati laptop, tablet računalo i drugi elektronički uređaji. Ima ugrađenu bateriju za punjenje, poseban džep za novčanik s RFID zaštitom i još jedan za sunčane naočale (ukupno je na raspolaganju 15 džepova raznih veličina i namjena), a može biti opremljen i sustavom vanjske te unutarnje rasvjete.

Čitač otiska prsta možete upotrijebiti kako biste zaključali glavne pretince ili vezali torbu za nešto. Agazzi Designs nudi za svoj ruksak doživotno jamstvo, no kako je riječ o projektu na Kickstarteru sve skupa treba uzeti s određenom dozom opreza.

DRUŠTVENE MREŽE

Pravila za Instagram koja ne želite zaobići

Pogledaj galeriju

Uspiju li prikupiti 97.912 američkih dolara, prvi ruksaci bi kupcima trebali biti isporučeni u rujnu ove godine. U trenutku pripreme ovog članka prikupili su 53.129 američkih dolara, dakle nešto više od pola. Najjeftiniji model koštat će 207 američkih dolara.

Više: Agazzi Designs na Kickstarteru