Real Transformation

Zašto je tim ravnopravnih spolova uspješniji? Zagrebački Dell Technologies Forum bavi se ženama u tehnologiji

  • Autor: M.S.
  • Zadnja izmjena 21.11.2019 10:24
  • Objavljeno 21.11.2019 u 10:24
Brojna predavanja i rasprave u fokusu će imati budućnost koju donosi digitalna transformacija

Brojna predavanja i rasprave u fokusu će imati budućnost koju donosi digitalna transformacija

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: DEJAN ZIVADINOVIC

Tradicionalni godišnji forum tvrtke Dell Technologies će 26. studenoga u Laubi okupiti vodeće stručnjake s područja razvoja tehnologija i digitalne transformacije

Dellova konferencija ove godine nosi naziv Real Transformation, a sudionici će imati prilike razmijeniti iskustva s poduzetnicima i osnivačima start-upova te kroz prezentacije i razgovor upoznati najnovije trendove i proizvode u industriji. Brojna predavanja i rasprave u fokusu će imati i budućnost koju donosi digitalna transformacija. Ulaz je besplatan, a zainteresirani mogu se prijaviti putem linka.

Forum će okupiti najveće stručnjake iz područja Europe kako bi prezentirali tehnološka rješenja kompanije Dell. Sudionici će kroz deset predavanja i radionica imati prilike slušati brojne stručnjake iz kompanija Dell, Microsoft i VMware. U okviru foruma održat će se radionica na temu 'Žene u tehnologiji'. U sklopu radionice bit će govora i o tome zašto je tim ravnopravnih spolova uspješniji u poslovanju te kako Dell planira do 2030. ispuniti obećanje da će 50 posto zaposlenih biti žene.

Rezultati Dellovog Istraživanja

Samo četiri posto kompanija spada u digitalne lidere

Konferencija će se baviti gorućim pitanjima vezanim uz izazove i benefite digitalne transformacije, a povest će se i rasprava o rezultatima nedavnog istraživanja tvrtke Dell. Istraživanje koje je za Dell provela kompanija Vanson Bourne pokazuje da se samo četiri posto kompanija u cijeloj EMEA regiji mogu smatrati digitalnim liderima te da čak 55 posto kompanija smatra da neće biti u mogućnosti ispuniti korisničke zahtjeve u narednih 5 godina. Uz to, više od 78 posto ispitanika, od njih 4600, smatra da bi digitalna transformacija trebala biti raširenija u organizaciji.

Većina radionica fokusirat će se na cloud tehnologiju i poboljšanje efikasnosti uz digitalnu transformaciju. Tema jedne od radionica bit će pitanje objedinjenog radnog prostora u kojoj će se predstaviti rješenje zvano 'Dell Technologies Unified Workspace'. Jedna od tema foruma bit će i poboljšanje efikasnosti zaposlenika kroz digitalnu transformaciju, u sklopu koje će biti predstavljen portfelj Dell EMC proizvoda za skladištenje i upravljanje podacima.

Detaljan raspored i popis govornika te predavanja možete pronaći ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!