STARTUP NATJECANJE

Zadnja je prilika za ranu prijavu za Idea Knockout

14.07.2016 u 14:47

Bionic
Reading

Regionalno natjecanje tehnoloških ideja bit će održano 29. rujna u zagrebačkom Kinu Europa uz izložbu svih natjecatelja, besplatan ulaz i besplatno pivo

Natjecanje Idea Knockout 2016, treće po redu, bit će održano 29. rujna u Kinu Europa uz besplatan ulaz za sve posjetitelje.

Timovi koji se prijave na natjecanje borit će se za hotelski smještaj (šest noćenja) i dvije povratne aviokarte za Las Vegas za vrijeme trajanja sajma CES 2017 te izlagački štand na Eureka Parku, dijelu CES-a rezerviranom za startupove. CES 2017 bit će održan od 5. do 8. siječnja 2017. u Las Vegasu u SAD-u.

Da biste se prijavili na Idea Knockout 2016 ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske. Dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip. Nije važno niti imate li tvrtku ili ne, jeste li kompanija ili startup ili samo studenti.

Prijaviti se možete putem web-stranice natječaja, gdje su objavljeni i detaljni kriteriji. Osim spomenute prve nagrade, timovi koji će nastupiti na Idea Knockoutu bit će u prilici osvajati i druge nagrade, poput mobilnih uređaja i mjesta za nastup na Bug Future Showu 2017.


Rane (early bird) prijave primaju se još samo danas i sutra, a natjecateljskih slotova preostalo je svega nekoliko, kažu organizatori.

Svi timovi koji nastupe na Idea Knockoutu 2016 dobit će i izlagački prostor u Kinu Europa tijekom samog natjecanja te zajamčenu medijsku promociju u svim Bugovim izdanjima (Bug, Mreža, Bug Online, Bug TV), a pobjednički tim detaljno će u tim medijima, kao i u izdanjima i emisijama medijskih pokrovitelja biti popraćen i tijekom nastupa na CES-u 2017.

Idea Knockout 2016 bit će održan uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma, a sponzori natjecanja su i Visoko učilište Algebra koje će prijavljene timove besplatno pripremati za što uspješniji pitch pred žirijem. Među sponzorima su i Beck's te Uber koji će pobjednicima osigurati besplatne vožnje po Las Vegasu.

I ove će godine žiri Idea Knockouta ostati neotkriven do samog održavanja natjecanja. Nadzor nad regularnošću rada žirija obavljat će Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu, čiji je Trgovinsku ured i službeni zastupnik CES-a za našu zemlju.

CES 2016 Closes Today, Makes History