VIKEND RAZONODA

[VIDEO] Tražite super igre za kišni vikend? Ugrabite četiri naslova besplatno

17.09.2021 u 14:47

Bionic
Reading

Kao i svakog tjedna dosad, Epic je ponudio dva naslova koje svi mogu preuzeti potpuno besplatno, a mi smo iskopali još neke kandidate koje, kao što to obično ide, u ograničenom roku možete pokupiti za nula kuna

Kao i svakog tjedna dosad, Epic u sklopu promocije u ograničenom roku nudi besplatne videoigre. Ovog tjedna na izboru su Tharsis i Speed Brawl.

Tharsis

Izvor: Društvene mreže / Autor: Choice Provisions

Tharsis se bavi ljudskom misijom na Mars nakon otkrivanja tamošnjeg tajnovitog signala. Ekspedicija, naravno, krene nizbrdo zato jer u brod udare mikrometeoriti.

Na vama je voditi grupu preživjelih kroz nepogode, nestašicu hrane i ostatak nedaća. Riječ je o zanimljivom konceptu koji će, ako imate sreće na kocki, proći puno bolje nego većini recenzenata koji su prigovarali na igrinu nasumičnost.

Speed Brawl

Izvor: Screenshot / Autor: Double Stallion Games

Druga igra pod imenom Speed Brawl je borilačka igra temeljena na inerciji u kojoj se mlatite s vanzemaljcima i pokušavate ih savladati čim više u čim kraćem roku. Naslov nudi preko 50 događaja i utrka, kao i sudjelovanje u lizi uz podršku za lokalni ili online co-op tijekom cijele kampanje.

Titan Quest Anniversary Edition

Izvor: Društvene mreže / Autor: THQ

THQ ovog tjedna slavi rođendan te privremeno nudi dvije hit igre potpuno besplatno. Titan Quest Anniversary Edition kombinira izvorni ARPG i ekspanziju Titan Quest Immortal Throne. Riječ je o vrlo zabavnoj igri koja će se svidjeti mladima i starima.

Jagged Alliance: Gold Edition

Druga igra koju nude je taktički RPG na poteze Jagged Alliance: Gold Edition koji je izašao drevne 1994. U paketu se nalazi i njegova ekspanzija Deadly Games.