PRIJAVITE SE

Veliki beta test najnovijeg Starcrafta počinje krajem ožujka

23.03.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Dugo iščekivani treći dio drugog nastavka Starfcraft franšize konačno odlazi u beta testiranje, i to prije nego što ste mislili

Fanovi Starcrafta 2 - došli ste na svoje. Blizzard je prije par dana službeno potvrdio datum kada će njihov najnoviji nastavak Starcrafta 2 (da, znamo što pišemo) pod imenom Legacy of The Void konačno ući u beta fazu.

Izabrani i poprilično sretni gejmeri dobit će priliku igru isprobati prije ostalih te pomoći Blizzardu da ispolira svekolike bugove kojih, uvjereni smo, na početku bete ima 'za svinje hranit''.

Kako god bilo, ovo su dobre vijesti, s obzirom na to da je (prema Blizzardu) ovo jedna od najiščekivanijih Starcraft igara ikad. Beta testiranje trebalo bi početi točno 31. ožujka.


Kako biste se pridružili veselom čoporu beta testera, sve što trebate napraviti je prijaviti se za testiranje Starcraft igara putem vašeg Battle.net accounta. Nakon toga vam jedino preostaje uporno se moliti božanstvenom nasumičnom generatoru brojeva da izabere baš vas te da ovu poprilično iščekivanu igru isprobate prije ostalih.

Jedino što vam mi, realno, možemo reći jest - sretno s tim.

izvor: The Escapist