KONFERENCIJA SHIFT

U Split dolazi Hamid Palo iz Trella

06.05.2016 u 07:18

Bionic
Reading

Objavljen je drugi set govornika koji će sudjelovati u konferenciji 'Shift' koja će biti održana u Splitu 2. i 3. lipnja

Na ovogodišnje izdanje Shifta stiže Hamid Palo, direktor proizvoda za tvrtku Trello, koja je razvila alat za praćenje zadataka i projekata na kojima radite, samostalno ili u timu. Prije godinu dana postali su dostupni na preko 20 jezika.

Khash Sajadi je osnivač tvrtke Cloud66, specijalizirane u razvoju i poslovanju za Rails i Docker, koja omogućuje developerima da kreiraju i upravljaju bilo kojom aplikacijom na bilo kojem serveru preko clouda po izboru.

Khash će na Shitu govoriti o velikoj fleksibilnosti rada na vlastitim serverima, koju ova praktična platforma nudi te o izazovima koji su pred developerima kada upravljaju aplikacijama.

Toptal je ekskluzivna mreža vrhunskih svjetskih freelance software developera i dizajnera te okupljaju najboljih tri posto na svijetu. Kenan Salihbegović je voditelj zajednice u Toptalu te će na Shiftu govoriti zašto se najpoznatije tvrtke oslanjaju upravo na njih za svoje najvažnije projekte.


Mat McGowan na Shiftu predstavlja Particle, tvrtku prije poznatu kao Spark. Particle pruža razne mogućnosti developerima koji koriste platforme poput Photona ili Arduina kako bi kreirali svoj proizvod iz domene interneta stvari. Osim toga, Mat će govoriti i o brojnim prednostima korištenja njih pri izradi i upravljanju vlastitim prototipom.

Cyrille Fauvel radi u Autodesku kao viši direktor globalne mreže razvojnih programera. Fokusiran je na pružanje podrške, savjetovanja i izobrazbe programerima. Na Shiftu će govoriti o 3D modeliranju korištenjem Javascripta.