TRŽIŠTE RADA

Tražite posao u IT sektoru? Provjerili smo koje tvrtke zapošljavaju i što nude

20.11.2023 u 12:22

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

Maritime Center of Excellence traga za pojačanjem na radnom mjestu: Research & Development Engineer (m/ž). Sudjelovat ćeš na vrhunskim istraživačkim projektima, a nude ti i kontinuirano stručno usavršavanje i raznovrsne edukacije, mentorstvo i stručno uhodavanje u posao, suradnju sa svjetski poznatim tvrtkama, mogućnost napredovanja, stimulativnu zaradu, raznoliko te inkluzivno radno okruženje te dodatno zdravstveno osiguranje. Ako ti njihova ponuda zvuči interesantno, javi im se najkasnije do 7. prosinca.

Samostalna si, sistematična i proaktivna osoba izraženih organizacijskih sposobnosti? Poznaješ ESG tematiku i njezin utjecaj na kreditne procese? Imaš iskustva u izradi izvješća i analizi kreditnog portfelja banke? Odlično! Do 27. studenog javi se na oglas Mlađi stručni suradnik za strategiju (m/ž) i postani dio Erste banke! Na tvom Erste putovanju te očekuju osobni mentor i buddy, ravnoteža privatnog i poslovnog, redovite sistematske pregled i plaćeno dopunsko zdravstveno osiguranje, društveno odgovorno putovanje, brigu o tvojoj budućnosti te okruženje koje će vjerovati u tebe.

Illustro, tvrtka za informatički inženjering i konzalting sa dugogodišnjim iskustvom u projektiranju, razvoju i implementaciji složenih poslovnih sustava, nalazi se u procesu modernizacije svog sustava te povećavaju svoj razvojni tim na poziciji: Software developer (m/ž). Konstantno usavršavanje, mogućnost napredovanja te stjecanje novih znanja i vještina, ugodno radno okruženje, podrška mentora na svakom koraku te odlični kolege samo su dio njihove ponude. Za sve ostale informacije, javi im se najkasnije do 25. studenog.

Zabavno je raditi u tvrtki u kojoj ljudi istinski vjeruju u ono što rade. Upravo to je misao vodilja kompanije Syntexsoft iz Osijeka, koja te poziva da im se pridružiš na poziciji: Engineering Manager / Senior Engineering Manager (m/ž). Opis posla uključuje vođenje agilnih timova, poticanje inženjerske izvrsnosti, aktivno mentoriranje članova tima te pravovremenu isporuku rješenja i postizanje visokih standarda kvalitete. Zauzvrat ti nude niz pogodnosti, a više možeš doznati ako im se javiš do 4. prosinca.

BroadStream Solutions, medijska tehnološka tvrtka specijalizirana za integriranu reprodukciju, automatizirano titlovanje uživo i titlovanje korištenjem automatskog prepoznavanja govora, zapošljava Level II Support Engineer (m/ž). Novim kolegicama i kolegama nude rad na međunarodnim projektima, rad u poticajnom okruženju, kompetitivnu plaću, fleksibilne uvjete rada, osobni i profesionalni rast i razvoj te sjajne kolege. Prijave primaju do 4. prosinca.