ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Evo najnovije ponude oglasa

09.01.2023 u 14:19

Bionic
Reading

U suradnji s portalom Moj Posao dnosimo vam najzanimljivije dostupne IT poslove ovog tjedna

HRPRO se pridružio tvrtki SD Worx, vodećem europskom pružatelju usluga obračuna plaća i ljudskih resursa. Njihov cilj? Pretvoriti u stvarnost rješenja temeljena na ljudskosti. Dok se mijenjaju u razvoju i rastu u više zemalja, šire svoj tim i pozivaju te da im se pridružiš na radnom mjestu: Database Developer (m/ž). Jamče rad u inovativnoj organizaciji u kojoj tvoj osobni razvoj ide ruku pod ruku s pružanjem vrhunskih rezultata, konkurentnu plaću i paket pogodnosti, fleksibilno radno vrijeme i rad od kuće te profesionalno usavršavanje. Svoj životopis im pošalji do 28. siječnja.

Privredna banka Zagreb traži ambiciozne i motivirane osobe koje žele napraviti novi korak u karijeri u Informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji, a trenutno zapošljavaju na sljedećem radnom mjestu: Java developer (m/ž). Nude ti profesionalno usavršavanje, mogućnost napretka u karijeri, stručne tečajeve, seminare i IT konferencije, korporativni vrtić, prigodne nagrade, dar djetetu i koješta drugo. Javi im se najkasnije do 15. siječnja.

Uz pomoć njihovih proizvoda ljudi plaćaju cestarinu i koriste javni prijevoz u Zagrebu, djeca jednostavnije upisuju vrtiće, osnovne i srednje škole, građani dobivaju građevinske dozvole bez čekanja na šalterima, a poljoprivrednicima se na vrijeme isplaćuju poticaji. Oni su King ICT i tragaju za pojačanjem na poziciji: Head of Software Quality Assurance (m/ž). Pridruži im se jer su tvrtka koja brine o tvom profesionalnom razvoju, poštuje tvoje vrijeme i nudi čitav niz pogodnosti. Prijave primaju do 24. siječnja.

Kodelab čine mladi entuzijasti koji stvaraju moderna IT rješenja, od ideje do realizacije. Njihov primarni fokus su mobilne i web aplikacije, a trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: Software developer (m/ž). Novim kolegicama i kolegama spremno nude dodatne edukacije i odlaske na konferencije, stimulativna primanja, bonuse za ostvarene rezultate, božićnicu i regres, povremeni rad od kuće i odlične kolege. Rok za prijavu na oglas ističe 12. siječnja.