MOBILNI GEJMING

Ninja kornjače 'Shredder's Revenge' stigle su na mobilne uređaje, a sve što vam treba za igranje je - pretplata na Netflix

11.01.2023 u 10:08

Bionic
Reading

Uspješna retro borilačka igra Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge dostupna je za Android i iOS a dolazi u sklopu Netflixove pretplate

Ako tražite igru za smartfon, a imate pretplatu na Netflix, predlažemo da preuzmete Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge. Da, igra koja je prošle godine na Steamu i PlayStationu koštala preko 20 eura može se preuzeti i igrati ako koristite popularnu streaming uslugu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: DotEmu

Shredder’s Revenge donosi klasični TNMT side-scroller na moderne platforme zajedno s prekrasnim pixel artom, a od sad je dostupan i na mobilnim telefonima. Sve što trebate napraviti je preuzeti je i za par minuta zaigrati s pet drugih igrača te početi mlatiti ikoničke negativce iz animiranog serijala. Pored titularnih kornjača tinejdžera, igrači mogu birati novnarku April O'Neil, Mastera Splintera i Casey Jonesa.

Igra nam je radila besprijekorno na iPhoneu 12 Pro Max, dok su dodirne kontrole dale dovoljno inspiracije da pogledamo koliko koštaju kontroleri za smartfone ili kako na mobitel spojiti PlayStation kontroler. U svakom slučaju, Shredder's revenge jedna je od naših omiljenih igara u 2022. i drago nam je što je možemo igrati na smartfonima.

Netflix je, podsjetimo, nedavno u kolekciju igara dodao ikoničku avanturu Kentucky Route Zero i Twelve Minutes. Tijekom idućih mjeseci dobit ćemo Vikings: Valhalla i Valiant Hearts: Coming Home.