SLOBODNE POZICIJE

Tko sve ovoga tjedna zapošljava IT-evce?

31.07.2017 u 14:22

Bionic
Reading

Ovotjedni popis slobodnih pozicija donosimo u suradnji s portalom MojPosao

Ericsson Nikola Tesla Research and Development Center posljednjih godina ubrzano raste i traži više zaposlenika za pozicije: Software Developer, SW developer/System Architect, HW/SW razvojni inženjer (junior/senior), eHealth Java Software Developer i Sourcing Business Partner. Mjesto rada svih radnih pozicija je Zagreb, a rokove prijava možete provjeriti u svakom pojedinačnom oglasu.

Crionis je IT tvrtka koja se bavi izradom i implementacijom softverskih, komunikacijskih i dizajnerskih rješenja. Njihovo glavno područje rada je gaming industrija, a među važnijim klijentima su im i velike automobilske, turističke i zdravstvene industrije. Trenutno zapošljavaju AngularJS developera za plaću od 10 do 13 tisuća kuna i na puno radno vrijeme. Rok za prijavu je 8. kolovoz.

ecx.io u svom zagrebačkom i varaždinskom uredu zapošljava više osoba na radnim pozicijama: Java Web Developer, Senior Developer Adobe Experience Manager, Senior Fronted Developer, Senior Hybris Developer, Senior Java Web Developer i Senior .NET Web.

Privredna Banka Zagreb poziva sve zainteresirane da se prijave na njihov natječaj za Glavnog savjetnika u Korporativnoj sigurnosti. Idealan ste kandidat imate li završen diplomski studij (informatički/matematički smjer), relevantno iskustvo na poslovima informacijske sigurnosti i napredno poznajete engleski u govoru i pismu. Rok za prijavu je 18. kolovoz.

Envox Lab traži kandidate s barem dvije godine relevantnog radnog iskustva za pozicije QA Software Tester i Software Developer – C++ / C#. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a sve detalje natječaja možete potražiti u oglasima na koje se možete prijaviti do 4. kolovoza.