STARTUP KONFERENCIJA

Tko još dolazi u Split na Shift?

17.04.2013 u 19:15

Bionic
Reading

Na konferenciju koja će biti održana 23. i 24. svibnja u Splitu stiže šef Socialbakersa, holivudski producent, voditeljica razvoja u Bloomberg Venturesu i jedna zvijezda šoubiza

Riz je američka šoubiz zvijezda i poduzetnik, zaštitno lice kampanje za Blackberry u kojoj Blackberry na šaljiv način uspoređuje s iPhoneom.

Kao poduzetnik, Riz je uključen u brojne projekte vezane uz glazbenu i modnu industriju, dok zadnjih godina ulaže i u tehnološke projekte, posebno one vezane uz mobilne i web tehnologije. U svibnju lansira vlastiti startup - AppCurious, u potpunosti produciran u Hrvatskoj, koji će predstaviti na konferenciji Shift.

Melissa Mitchell je voditeljica poslovnog razvoja u Bloomberg Ventures, korporativnom startup inkubatoru koji ulaže u poslove koji imaju sinergijske učinke na poslovanje Bloomberg LP-a. Melissa je specijalizirana u pronalaženju i razvoju 'novih poslova' i dio je svjetske poduzetničke scene već dugi niz godina. Također ima širok spektar znanja u internacionalnom poslovanju i marketingu.

Kao predavač sudjelovat će i Oliver Reichenstein, dizajner i osnivač Information Architects iA, koja stoji iza najprodavanije aplikacije za pisanje na Appleovim proizvodima, iAWritera.

Lukas Maixner je generalni direktor i suosnivač tvrtke Socialbakers.com, najvećeg svjetskog portala za statistiku na društvenim mrežama. Fokusiran je na upravljanje agencijom za društvene mreže koja pruža profesionalne usluge i rješenja top klasi klijenata kao što su Lufthansa, Vodafone, Nokia ili BMW.

Lukas ima široko iskustvo u marketingu na društvenim mrežama pomažući svojim klijentima da analitički pristupaju reklamiranju na Facebooku i maksimalno iskoriste svoje marketinške napore.

Ori Ayonmike je holivudski producent te osnivač Starkida, kompanije s interesom u filmskoj, TV i IT industriji. U iščekivanju izlaska njegovog najnovijeg filma, ovaj poduzetnik s diplomom poznatog UCLA-a, dolazi u Split podijeliti svoja iskustva u izgradnji IT startup projekata.