NEMA VEZE SA STARIM

Sviđa li vam se novi MySpace?

15.01.2013 u 21:23

Bionic
Reading

Justin Timberlake preuzeo je i temeljito preuredio nekadašnjeg pionira društvenih mreža. Lansirao ga je ovih dana bez velike pompe. Što je novo?

Gadgeterijin Denis Jeleć kaže kako novi MySpace u mnogočemu podsjeća na kakav Metro app za Windows 8. Kompletno sučelje je minimalističko, velikih i jasnih fontova, vodoravnog skrolanja kroz stranice i s više opcija koje se pružaju kada se mišem prijeđe preko nekih elemenata.

Na početnoj stranici, prije same registracije, dočekat će vas Justin Timberlake u crno-bijeloj varijanti i s reklamom za novi glazbeni uradak na iTunesu.

Sve u svemu, nema veze sa starim MySpaceom i zaslužuje solidnu ocjenu.

Poseban naglasak je stavljen na glazbu. Kompletna donja traka je zapravo solidan audio svirač, gdje korisnik dobiva čitavu hrpicu opcija za playliste, miksanje i umrežavanja.

Što se loših strana tiče, ne čini se kako je slanje postova/statusa u 150 znakova na MySpaceu moguće sinkronizirati s Twitterom/Facebookom na bilo kakav način.

Hrpa radijskih postaja jednostavno govori da još nema sadržaja, a i samo upravljanje skrolanjem lijevo-desno znade umarati.

Ni audio zbirka nije najs(p)retnije riješena. Nešto glazbe je u suštini tek preview od 30-ak sekundi, a ničim nije naznačeno da je to slučaj (u traci stoji puno izvorno trajanje - stvar je samo u prekidu).

Kompletnu recenziju pročitajte na Gadgeteriji