poklon koji se pamti

Što pokloniti ljubiteljima tehnologije?

15.11.2021 u 08:42

Bionic
Reading

Za lijepu gestu nije potreban poseban povod, dovoljna je odluka da želite razveseliti nekoga bez koga život ne bi bio isti. Želite li biti ukorak s trendovima, odvažite se pokloniti atraktivne i moderne uređaje koji će zadiviti i one najzahtjevnije ljubitelje tehnoloških inovacija

Takvi će uređaji umjesto vas reći sve lijepo što vam je na umu; od zahvale dragim članovima obitelji što su puni razumijevanja čak i kada ih razočarate, preko priznanja bliskim prijateljima da su zaista najbolji ili pak kao veliko iznenađenje ljubiteljima najnovijih gadgeta za godišnjicu, rođendan, neku posebnu prigodu. Možda je vrijeme da razveselite drage ljude oko sebe i priuštite im krasan poklon koji će pamtiti.

Odabrati pravi poklon za ljubitelja tehnoloških inovacija nije jednostavan. Tim više, ako onaj koji dariva nije stručnjak za moderne gadgete i pametne telefone. Srećom, ova dilema postaje puno lakša jer Samsung ove godine donosi posebno privlačnu promociju! Uz kupnju najnovijih pametnih telefona Samsung Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Z Fold3 5G ili pak bilo kojeg telefona iz S21 5G serije do 21. studenog Samsung poklanja Galaxy Buds2 slušalice i duo bežični punjač.

Jedan uređaj koji na mnogo načina olakšava dnevne obaveze

Galaxy Z Fold3 5G i GalaxyZ Flip3 5G zadovoljit će sve zaljubljenike u inovativne tehnologije najistančanijeg ukusa, a brojne napredne značajke ovih pametnih telefona otključat će svijet potpuno novih, dosad nezamislivih mogućnosti. Galaxy Z Fold3 5G i Galaxy Z Flip3 5G rezultat su kombinacije tehnološkog napretka i briljantnih ideja koje pomiču granice. Samo jedna od njih je i podrška za jedinstvenu S Pen olovku, prvu koja se može koristiti na sklopivom uređaju Z Fold3 5G.

Njihova inovativnost još više dolazi do izražaja s IPX8 certifikatom koji potvrđuje vodootpornost. Ono što ove uređaje čini superiornim prvacima produktivnosti je nikad veći zaslon i moćni 5nm procesor za multitasking koji zadovoljava sve zahtjeve intenzivnog modernog doba. Dizajn pak otvara sasvim nove, dosad nezamislive horizonte, a kome god da su namijenjeni kao dar izvrsno će poslužiti i za posao te lakše obavljanje svakodnevnih zadataka, ali i za zabavu i opuštanje koji su sada podignuti na sasvim novu razinu. Tko ne bi volio dobiti ovakav poklon?

Galaksija zvuka, iznimne fotografije i nikad ljepšeg dizajna

Impresivan, a opet kompaktan. To je najbolji opis za novi Samsung Galaxy Z Fold3 5G koji je najtanji Galaxy preklopni pametni telefon dosad. U preklopljenom izdanju je iznimno praktičan i privlačan zahvaljujući Cover Screen zaslonu s prednje strane, dok 7,6-inčni zaslon Infinity Flex Display kad je otvoren bez problema kreira ugođaj kućnog kina s nevjerojatnom glatkoćom korištenja pomoću brzine osvježavanja od 120 Hz.

Galaxy Z Flip3 5G idealno je rješenje za one koji su uvijek u žurbi, ne vole nositi puno stvari sa sobom, a velike torbe naprosto izbjegavaju. Ovaj se pametni telefon jednostavno sklapa na pola kako bi stao i u najmanje džepove, a nema razloga za strah od oštećenja prilikom pada jer je opremljen s Corning® Gorilla® Glass Victus™ zaštitnim staklom koje ga štiti od grebanja. Njegova posebna značajka je i Cover screen – dodatni vanjski zaslon koji će omogućiti jednostavan pregled osnovnih informacija ali i pretpregled kadra za još bolje selfije.

Galaxy Buds2 slušalice i duo bežični punjač izvrsno će nadopuniti poklon vrećicu, a u dobroj glazbi s najnovijih i najnaprednijih Samsung bežičnih slušalica, uživat će baš svi. Slušalice nude savršenu udobnost kao i sasvim novi doživljaj zvuka uz funkciju Active Noise Cancellation koja uklanja pozadinske šumove pa su idealan poklon za strastvenog gejmera ili ljubitelja tjelovježbe uz dobru glazbu.

Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj Samsung promotivnoj ponudi odabir poklona nikada nije bio jednostavniji! Više informacija o posebnoj ponudi možete pronaći na sljedećem linku. Također, iskoristite i posebne pogodnosti kroz brojne popuste i iznenađenja koje vam donosi Samsung program vjernosti unutar Samsung Members aplikacije.