VIDEOUSPOREDBA

Što možemo očekivati od PS4 verzije The Last of Us?

17.06.2014 u 13:07

Bionic
Reading

Sony je relativno nedavno najavio remasteriranu, next-gen verziju svojeg najvećeg hita prošle godine, a kako će ona izgledati u usporedbi s već poznatom verzijom, provjerite u nastavku

Krajem sljedećeg mjeseca svi vlasnici konzole PlayStation 4 moći će zaigrati novu, remasteriranu verzijuThe Last Of Us, igre koju mnogi smatraju najboljom u prošloj godini. Nažalost, Naughty Dog i Sony o njoj nisu previše pričali na E3-u, osim što su objavili foršpan. Za sada je poznato tek to da će, očekivano, raditi u Full HD razlučivosti i uz bolji framerate. Očekuju se bolje teksture, ali i osvjetljenje. Zato je ekipa Digital Foundryja s Eurogamera napravila izravnu videousporedbu starog i remasteriranog foršpana.

The Last of Us usporedni trailer


Određeno poboljšanje je vidljivo, ne pokazuje da ne trebamo očekivati ništa spektakularno, posebice ne ako imamo na umu da se igre na konzoli igraju s metar i više udaljenosti od ekrana. U međuvremenu Naughty Dog je objavio da radi na Unchartedu 4: A Thief's End, za koji je izašao i prvi foršpan, a izgleda spektakularno i - kunu se u studiju – prikazuje kako će zaista izgledati in-game. Živi bili pa vidjeli.

Uncharted 4: A Thief's End trailer