USLIKAJ ME DRONOM

Što kažete na maskicu za mobitel koja je ujedno i dron za selfije?

13.02.2017 u 09:01

Bionic
Reading

Prije šesnaest godina smo se pitali za koji će nam vrag kamera u mobitelima? U današnjoj eri štapova za selfije i dronova stvari poput AirSelfieja samo čekaju da se dese

Ovdje je, naime, riječ o gadgetu koji je narpravljen da stane u zaštitnu maskicu koja služi kao postolje za punjenje. Maskica je kompatibilna s uređajima iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 7 plus, Hueawei P9, Google Pixel i Samsung Galaxy S7 Edge.

Kad god vam dođe da slikate nešto što je udaljeno više od duljine vaše ruke, sve što trebate napraviti je pokrenuti aplikaciju kojom kontrolirate letjelicu te okinuti najbolji selfi ikad. AirSelfie može snimati na nekoliko načina - standardno, s deset sekundi odgode ili osam fotografija u nizu.

Sve što trebate napraviti nakon toga je povući crtu preko dodirnog ekrana kako biste uređaju poslali naredbu za slijetanje.

Ako smatrate da je AirSelfie gadget koji vam u ovom trenu znači više od 260 američkih dolara (plus poštarina), svratite do stranice proizvođača gdje uređaj, među ostalim, možete prednaručiti. Prva isporuka AirSelfieja trebala bi krenuti ovog ožujka.

Kako funkcionira AirSelfie? Izvor: Društvene mreže / Autor: AirSelfie