PREDSTAVLJENO U BERLINU

Stižu nam novi Yoga prijenosnik i tablet računalo

03.09.2016 u 11:25

Bionic
Reading

Lenovo je proširio svoju ponudu multimodalnih uređaja novim ultratankim konvertibilnim prijenosnikom s Windows 10 i tablet računalom

Yoga 910, kažu u Lenovu, s 14,3 milimetra najtanji je konvertibilni prijenosnik na svijetu koji ima procesor Intel Core. Pogoni ga Core i-7 sedme generacije. Predstavljen je tijekom sajma IFA 2016 u Berlinu.

Dolazi u izdanjima s 13,9 -inčnim (35,3 centimetra) zaslonima 4K ili puni HD. Obje opcije uključuju zaslon s okvirom od pet milimetara koji uključuje 10 posto veću površinu ekrana, i 14 posto veću gustoću piksela u usporedbi s prijašnjim modelom te 100 postotnim sRGB rasponom spektra boja.

Glazba i zvuk pojačani su sustavom Yoga 910 Dolby Audio Premium. Baterija može potrajati i do nešto više od 15,5 sati bez punjenja.

U uređaj je ugrađen čitač otisaka prstiju pomoću kojeg se možete brzo ulogirati u svoje osobno računalo bez lozinke pomoću značajke Windows Hello.


Kućište je metalno i dolazi može biti zlatne, srebrne ili sive boje. Zadržalo je konvertibilnost i savitljivi zglob te fleksibilne načine korištenja.

Na tržištu će se naći od listopada, po početnoj cijeni od 1.499 dolara.

Android tablet računalo Yoga Tab 3 Plus nudi 10.1-inčni (25,6 cm) 2K ekran s Technicolorovim pojačivačem boja, sustav Dolby Atmos u paru sa četiri prednja JBL zvučnika i četiri različita načina gledanja.

Podržava Bluecast i Miracast. Dolazi opremljen baterijom kapaciteta 9.300 mAh s pametnim upravljanjem energijom koja nudi autonomiju dulju od 18 sati, uz podršku brzom punjenju.

U prodaju kreće od studenog, po početnoj cijeni od 299 eura.