MEGARASPRODAJA

Steam srozao cijene igara uoči Noći vještica

30.10.2015 u 09:35

Bionic
Reading

Za sve one kojima je ušteda dosta važna ovdje je najnovija jeziva Steamova rasprodaja koja će vam vjerojatno iz novčanika istjerati to malo novca što vam je preostalo

Noć vještica, ili Halloween, samo što nije stigla. Spadate li u ekipu koja slavi taj dan ili ne, nije važno. Važno je da je na Steamu, uoči dotičnog, pokrenuta još jedna masivna rasprodaja. Prije nego što si iščupate oči od uzbuđenja, molimo vas da pročitate članak do kraja i vidite neka od najjačih sniženja koja Steam nudi.

Bez očiju, naime, to ne biste mogli učiniti.


Najjači i najbrutalnije sniženi naslovi sežu i do 85%. Jedan takav je Bioshock Triple Pack, kolekcija svih triju nastavaka poznatog znanstveno-fantastičnog serijala koji, umjesto 59,99, stoji 8,99 eura. Left 4 Dead i Left 4 Dead 2 tradicionalno su sniženi na 3 eura po komadu, dok Batman: Arkham Origins, umjesto 14, stoji samo 3,5 eura.

Popusta, uglavnom, ima na stotine, a samo je na vama i vašem budžetu hoćete li, kao i neki od nas ovdje, pomahnitati i baciti se u šoping. Ako to odlučite, napomenimo kako ova rasprodaja traje do 2. studenog pa požurite.