profesionalni, ali i gejmerski miš

Speedlink Decus Respec: Miš za respekt

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Centro hr

Pravi-pravcati gejmerski miš, po cijeni običnog glodavca

Navikli smo plaćati masne novce za gejmersku opremu – što je sasvim OK, naravno – ali ponekad se pojavi i neki punokrvni komad gejmerskog hardvera za kojeg nije potrebno izdvojiti cijelo bogatstvo. U ovom konkretnom slučaju, radi se o mišu koji je već neko vrijeme na tržištu (ne toliko da već postoji noviji model – ne postoji) pa ga možemo ponuditi po nižoj cijeni.

Speedlink Decus Respec miš je kojeg njegov proizvođač na svojoj službenoj web stranici u prvoj rečenici tehničkih detalja predstavlja kao profesionalni uređaj. Za tu tvrdnju nudi dosta argumenata – od vrlo ergonomičnog dizajna, preko performansi (optičkom senzoru može se podesiti osjetljivost, između 400 i 5000 tpi) pa do niza mogućnosti kojima prema svojim vlastitim preferencijama možete podesiti miš Decus Respec. Cijena mu je kod proizvođača viša nego kod nas…

No vratimo se mogućnostima: na raspolaganju je 7 programibilnih tipaka kojima možete sami odrediti funkciju. (Pretpostavljamo da ćete zadržati Rapid Fire te onu za podešavanje osjetljivosti – premda se ona može programirati, tako da se automatski uključi kad pokrenete omiljenu igru.) U znaku broja 7 su i boje: kako vidite na fotografijama, miš je atraktivno osvjetljen a boju možete sami odabrati. Profila ima pet (ne sedam!) a u njima možete podesiti sve odjednom: funkcije tipki, senzore i boje.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Centro hr

Speedlink Decus Respec miš dolazi sa četiri dodatna utega kojima možete prilagoditi težinu i USB oklopljenim i opletenim kablom dužine 1,8 metara.

Decus Respec recenzija, poput ove, ima dosta po internetu – lako ćete ih naći i uvjeriti se kako ovaj uređaj cijene profesionalci i kada se nudi po cijeni značajno višoj do naše…

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Centro hr

PRVI KVADRAT IZDVAJA

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi